Printlogga

Så använder du årsredovisningen på nätet

Du navigerar i Dunis årsredovisning på nätet på samma sätt som på vanliga webb-siter. Klicka på flikarna i överkant eller till vänster för att komma till olika sidor och ämnesområden. För att läsa texterna scrolla antingen med webb-läsaren eller med scrollhjulet på din mus.

Diagrammen går att klicka på så att de splittras upp och är lättare att tyda. En del bilder går att förstora, det finns då en länk under bilden. I pajdiagrammen är det möjligt att ladda hem den information som diagrammet bygger på. Högerklicka med musen och välj "Kopiera sifferunderlag till klippboken".

Det går att ladda ner en PDF-version av årsredovisningen på både svenska och engelska. Dessutom kan man ladda hem räkenskaperna i excel-format. Dess funktioner finns under nedladdningar.

Om du tycker det är svårt att läsa texten går det att zooma in antingen genom att hålla nere Ctrl-tangenten och trycka på + eller -, alternativt använda scrollhjulet på musen om man har ett sådant.

För att skriva ut på skrivare använd utskriftsfunktionen i webläsaren. Diagrammen kommer inte med på en sådan utskrift men kan skrivas ut separat genom att högerklicka och välja "Skriv ut diagram". Det går också att ladda ner pdf-versionen och skriva ut på skrivaren.

 

Här kan man lägga lite text.

Denna text ska till höger